RESERVATIE

Reservatie is slechts bindend voor beide partijen indien het reservatie bedrag (is tevens een soort van ‘annulatieverzekering’) werd overgeschreven op de rekening. Betaling houdt in dat onze clubvoorwaarden gekend zijn (vaccinatie, betaling, reservering, aansprakelijkheid) en ook aanvaard zijn. Eens uw voorschot op de rekening is bijgeschreven bent u zeker van een spetterend verblijf voor uw kat(ten).

Reservatie is bindend voor beide partijen zowel voor u als gast als voor Club Kat. Dit houdt in dat de ruimte voor uw kat(ten) wordt vrij gehouden voor de door u aangegeven periode. Normaliter kan het reservatiebedrag niet worden teruggeëist. Indien er voldoende reservatie zijn en uw vakantie periode geheel of gedeeltelijk wordt overgenomen, kan er eventueel een schikking worden getroffen. Hoe sneller u mij op de hoogte brengt, hoe meer kans u maakt.

Om dwingende redenen ( vb overlijden van de poes -attest dierenarts is voldoende-) wordt het voorschot terug betaald.

Bij het niet opdagen op de dag van aankomst, verplicht de klant zich ertoe het volledige bedrag te betalen. Een schikking kan hier niet worden bekomen. Te laat aankomen of te vroeg ophalen, geeft geen korting voor het aantal dagen.

BETALING 

  1. reservatie bedrag overschrijven of betalen bij bezoek ( dan pas bindend)

2. het rest bedrag

Betaalt u contant als u uw kat(ten) brengt, zo hoeft u enkel na uw vakantie uw kat(ten) op te halen , indien er geen onvoorziene kosten hebben plaats gevonden, of onverwachts extra verblijf dagen zijn bijgekomen.

Gelieve er rekening mee te houden dat ik niet beschik over bankcontact in het hotel, indien mogelijk probeer om gepaste contanten mee te brengen.